Setstanden: 25-20, 21-25, 25-21, 25-10

Beloften : 2-1

Basis: Hanna Denys, Amber Gesquière, Trude Debouck, Nelle Debouck, Justine Outtier, Rhune Bondue, Laura Melsens (libero)

Kwam in : Lara Vanallemeersch

Vlamvo moest dit keer aantreden zonder Ditte Dehollander en Stefanie Fleurbaey. Toch speelde het jonge Vlamertinge bij momenten knap volleybal, maar was uiteindelijk niet opgewassen tegen het opslaggeweld en het surplus aan ervaring van de tegenstander. In de eerste set konden de bezoekers gelijke tred houden tot 16-16. Met listige legballen, waar onze jongeren nooit een antwoord op vonden, een knappe verdediging en meer power in de aanval, nam de nummer drie uit de klassering daarna vlot afstand. Met meer opslagdruk en collectief sterk volleybal liep Vlamvo in de tweede set gemakkelijk uit tot 2-8. Met een sterke opslagreeks van Bissegem vocht de thuisploeg zich weer in de wedstrijd tot 8-9. Daarna werd het een nek-aan-nek race tot 21-21. Met opslagen van Nelle, aanvallen van Trude en Amber, en geholpen door een fout van de tegenstander, konden de bezoekers de eerreddende set uit de brand slepen. De derde set was zowat een kopie van de eerste. Aanvankelijk konden onze jongeren het tempo van de tegenstander bijhouden, tot Bissegem opnieuw zwaar uithaalde vanop de servicelijn en de set vrij vlot binnenhaalde. In de vierde set kon Vlamvo geen enkele vuist meer maken. Met veel opslagdruk en power aan het net kende de tegenstander geen probleem meer met het jonge Vlamertinge, dat de fouten opstapelde.