Setstanden: 18-25, 17-25, 25-21, 25-22, 11-15

Beloften : 2-1

Basis : Aicha Delbaere, Evyne Saeremans, Nina Bassens, Elina Delbeke, Iris Bassens, Lisa Battheu, Cléo De Coninck (libero)

Kwam in: Delphine Melsens

Vlamvo begon sterk aan de wedstrijd en met gevarieerd spel liep de thuisploeg in één ruk uit tot 11-5. Op enthousiasme en karakter vocht de tegenstander terug en met twee sterke opslagreeksen kwamen de bezoekers terug en zelfs 12-16 voor. Vlamvo kon geen vuist meer maken en Moorsele haalde vlot de eerste set binnen. Ook de tweede set was er een om zo vlug mogelijk te vergeten. Vanaf de derde set zat Vlamvo heel wat beter in de wedstrijd. Met veel opslagdruk en een sterk spelende Iris Bassens in het middencompartiment kon de thuisploeg uiteindelijk een tie-break uit de brand slepen. De vele opslagmissers en persoonlijke fouten aan onze kant lieten de bezoekers toe tot 2-7 uit te lopen; een kloof die niet meer overbrugd werd. Vrijdagavond om 20.30 u speelt het meer ervaren Vlamvo B tegen de jongerenploeg van Vlamvo C.