Setstanden: 25-13, 25-22, 17-25, 25-22

Beloften : 1-2

Basis: Hanna Denys, Amber Gesquière, Trude Debouck, Stefanie Fleurbaey, Justine Outtier, Ditte Dehollander, Laura Melsens (libero)

Kwam in : Nelle Debouck

Vlamvo trad met amper acht speelsters aan, maar speelde zowel een sterke voor- als hoofdmatch tegen de nummer drie uit de klassering. De jonge bezoekers begonnen nochtans niet zo goed aan de wedstrijd en werden in de eerste set compleet weggeserveerd door het krachtige en meer ervaren Gullegem. Vanaf de tweede set haalde ook Vlamvo zwaarder uit vanop de servicelijn en het bleef lang een nek-aan-nek race. In hun jeugdig enthousiasme maakten de bezoekers net iets meer persoonlijke foutjes dan de tegenstander, die op cruciale momenten met listige legballen de bezoekende verdediging in de problemen bracht. Onze jongeren waren niet onder de indruk van het nipte verlies en speelden een haast foutloze derde set. Zowel vanop de servicelijn, in de opbouw als aan het net was Vlamertinge het betere team en sleepte dan oververdiend de eerreddende set in de wacht. Ook in de vierde set ging Vlamvo aanvankelijk op dit elan door en liep 7-11 uit. Gullegem vocht terug en bij 14-14 stonden de bordjes in evenwicht. In een spannende tweede helft was het vooral de wedstrijdleiding die de hoofdrol opeiste en met enkele dubieuze beslissingen in ons nadeel een valse noot bracht in een nochtans sterk wedstrijdeinde van beide partijen. Al bij al was het een oververdiende zege van Gullegem, maar een knap acterend Vlamvo had zeker een puntje verdiend.