Menen – Vlamvo B : 3 – 2

Menen - Vlamvo B 3-2

Setstanden: 25-18, 23-25, 16-25, 25-18, 15-9

Beloften : 2-1 Basis: Aicha Delbaere, Lynn Bassens, Iris Bassens, Evyne Saeremans, Nina Bassens, Elina Delbeke, Cléo De Coninck (libero)

Kwam in: Lisa Battheu, Delphine Melsens

Vlamvo startte moeizaam en stapelde de foutjes op, waardoor Menen al snel een kloofje kon slaan. Pas na de tweede time-out kon Vlamertinge wat weerwerk bieden, maar Menen kon de voorsprong behouden. In de tweede set kwam Vlamvo goed uit de startblokken en kon al snel een klein kloofje slaan. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd maar Vlamertinge kon de tweede set naar zich toe trekken. Het spel verbeterde gedurende de wedstrijd. Een sterk spelende Evyne Saeremans kon zowel aanvallend als met haar opslag vlot scoren. Verdedigend stond Vlamvo zijn mannetje waardoor Menen moeilijk tot scoren kwam. Set 3 werd dan ook verdiend gewonnen door de Vlamertingse meisjes.

Het positieve spel van set 2 en 3 kwam jammer genoeg niet meer tot uiting in de vierde set. Vlamertinge maakte meer en meer persoonlijke fouten waardoor we niet meer tot scoren kwamen. Een belle was onvermijdelijk. Daarin toonde de thuisploeg zich de sterkste.  Jammer dat we het goede spel van de wedstrijd in Gullegem niet konden doortrekken. Vlamvo speelde te wisselvallig om de wedstrijd volledig naar zich toe te trekken.