Setstanden: 20-25, 25-17, 25-12, 25-22

Beloften : 1-2

Basis : Aicha Delbaere, Evyne Saeremans, Nina Bassens, Lynn Bassens en Iris Bassens, Lisa Battheu en libero Cleo Deconinck.

Kwam in: Fien Depuydt

In set 1 moest Vlamertinge al snel een 5-0 en 8-2 achterstand wegwerken. Vlamertinge kon na de eerste time-out zich herpakken en begon, mede door stevig serveerwerk, de achterstand weg te werken. Vlamvo ging erop en erover en kwam met 16-18 in pole-position voor setwinst. Vlamvo gaf de voorsprong niet meer uit handen en kon verdiend set 1 binnen halen. Set twee startte gelijk opgaand. Vlamvo ging goed mee tot een 8-5 maar zag door sterke services en receptiefouten de tegenstander verder uitlopen tot 12-5 en 18-12. Vlamvo probeerde nog, maar de tegenstander kon de set rustig uitspelen. In set 3 kon Vlamertinge geen vuist maken. Zowel aanvallend als receptioneel gingen we te vaak in de fout, waardoor Bissegem verdiend de set won. Vlamvo werd niet uit zijn lood geslagen en ging in set 4 op zoek naar het verdiende puntje. Zowel aanvallend, serverend als verdedigend stond Vlamertinge goed zijn mannetje en kon het goed weerwerk bieden aan de zware services van de tegenstander. Jammer genoeg won de ervaring van Bissegem het op het goed spelende Vlamvo en kon Vlamo zo het verdiende puntje niet mee naar huis nemen.