Setstanden: 25-20, 25-22, 23-25, 16-25, 16-14

Beloften: 0-3

Basis: Sara Van Exem, Stephanie Lamoot, Leen Corneillie, Bet Breyne, Maxine Deleu, Ann-Sophie Vandermarliere, Emmelie Verfaille (libero)

Kwamen in: Julie Demeulenaere, Flore Vandepoele, Chelsey Hugelier, Melanie Merveillie, Marieke Heens

Beide teams stonden extra gemotiveerd tussen de lijnen. Bij 3-0 of 3-1 winst kon Vlamvo nog opklimmen naar de derde stek. Bij dezelfde winstcijfers stond een tweede plaats nog binnen de mogelijkheden van Brugge. Het was de thuisploeg die de beste start nam en met opslagen van Ann-Sophie Vandermarliere en knap aanvalsspel vlot 6-0 uitliep. Tot 13-5 domineerde Vlamvo in alle spelonderdelen. Vooral in het achterveld kende de tegenstander veel problemen. Toen Vlamertinge wat gas terugnam vocht Brugge zich in de wedstrijd en bij 14-14 stonden de bordjes in evenwicht. Tot 21-19 verliep de set nog evenwichtig, tot Brugge de fouten opstapelde en Vlamvo vlot naar setwinst ging. In de tweede set gaven beide partijen elkaar tot 22-22 geen duimbreed toe, tot een sterk aanvallende Leen Corneillie, geholpen door enkele fouten bij de tegenstander, de set besliste. De derde plaats leek nu in zicht en de derde set werd een nek-aan-nek race, tot de foutenlast op het einde van de set bij de thuisploeg net iets hoger lag en setwinst naar de bezoekers ging. Dit gaf het gestalterijk, krachtig aanvallend en goed blokkerend Brugge vleugels en Vlamvo kreeg onmiddellijk een 12-20 dreun om de oren. Alle speelsters kregen nu spelgelegenheid, deden het meer dan voortreffelijk, maar ook dit kon het tij niet keren. In de belle ging Brugge op dit elan door en kwam bij 8-14 op matchbal. Dit was echter zonder de sterk en foutloos serverende Sara Van Exem gerekend. Aangemoedigd door een vol huis en geholpen door het tevens foutloos acteren van het hele team, serveerde ze haar ploeg in één ruk naar matchwinst. Achteraf niets dan tevreden supporters en een mooie apotheose van een sterk seizoen, waarin Vlamvo knap vierde eindigt.