Setstanden : 21-25, 21-25, 14-25

Beloften : 0-3

Basis: Ditte Dehollander, Rhune Bondue, Nina Bassens, Elina Delbeke, Iris Bassens, Hanna Denys, Laura Melsens (libero)

Kwam in: Evyne Saeremans

De beloften hadden in set 1 en 2 weinig tegenstand en zonder veel moeite stonden de bordjes al gauw op 0-2. In de derde beurt had Vlamvo het moeilijker omwille van meer persoonlijke fouten. Maar via een sterke remonte konden de meisjes toch in extremis de 0-3 binnenhalen. De hoofdploeg startte geconcentreerd aan de wedstrijd, maar kon moeilijk een voorsprong opbouwen. Ons blok kwam te vaak in verlegenheid tegen de kleinere thuisaanvalsters. Maar halfweg de set konden we toch de kloof maken via een reeks opslagen van Ditte en een goed aanvallende Nina. Zelfde scenario in set 2. Na wat receptiemissers kwamen we zelfs op een kleine achterstand. Maar opnieuw aanvallend en met sterk serveerwerk kon de achterstand worden weggewerkt en een beslissende kloof worden geslagen. In set drie kon Dadizele geen weerwerk meer bieden tegen een sterk Vlamvo. Zaterdag om 16.00 u speelt Vlamvo B thuis tegen Comines, een match zonder beloften.