Setstanden : 25-16, 23-25, 25-9, 25-14

Beloften: 2-1

Basis: Ditte Dehollander, Rhune Bondue, Nina Bassens, Elina Delbeke, Iris Bassens, Evyne Saeremans, Laura Melsens (libero)

Kwamen in: Hanna Denys, Lisa Battheu, Cléo De Coninck (libero)

Al bij al vlotte zege van Vlamvo tegen een zwak Ledegem. De thuisploeg haalde vanaf het begin van de wedstrijd zwaar uit vanop de servicelijn, waardoor de tegenstander in het achterveld voortdurend uit evenwicht gebracht werd. Ook aanvallend stapelde Ledegem de fouten op. Bij Vlamertinge was het vooral Iris die zich zowel serverend, aanvallend als blokkerend in de kijker speelde. In de tweede set was de concentratie ver zoek bij Vlamvo en Ledegem maakte hiervan handig gebruik om zich in de match te werken en 14-20 uit te lopen; een kloof, zelfs met een goede servicereeks van Hanna, die niet meer gedicht werd. Dit setverlies schudde Vlamvo goed wakker en een haast foutloos acterende thuisploeg speelde in de derde set de tegenstander op een hoopje. Ook in de vierde set ging Vlamertinge op zijn elan door en kwam op geen enkel moment nog in de problemen. Zaterdag krijgt ons team met Menen, dat momenteel goed op dreef is, een tegenstander van een totaal ander kaliber voorgeschoteld. Aan onze speelsters om te bewijzen dat hun tweede stek meer dan verdiend is.