Vlamvo C – Dadizele B : 0 – 3

Vlamvo C – Dadizele B 0-3

Setstanden: 14-25, 15-25, 7-25

Beloften: 1-2

Het is duidelijk dat dit erg jonge team in zijn eerste jaar in vierde provinciale nog heel wat leergeld moet betalen. In de eerste set waren de eerste twee puntjes nog voor de thuisploeg. Met meer opslagdruk en veel aanvalskrachtiger stoomde Dadizele daarna vlot door naar setwinst. Vooral receptioneel ging Vlamvo te vaak onderuit. Aanvankelijk in de tweede set kon de thuisploeg profiteren van de vele opslagmissers van de bezoekers en gingen onze jongeren ook beter spelen. Bij 13-12 kwamen ze zelfs eventjes op voorsprong. Daarna speelde de tegenstander opnieuw een versnelling hoger, waardoor Vlamvo nog amper twee puntjes scoorde. In de derde set kon de thuisploeg op geen enkel moment nog een vuist maken en ons jonge team werd in een mum van tijd compleet weggeserveerd. Volgend weekend is Vlamvo C vrij.