Bevo Roeselare D - Vlamvo B 1-3

Setstanden: 20-25, 25-22, 18-25, 17-25

Basis: Ditte Dehollander, Evyne Saeremans, Nina Bassens, Elina Delbeke, Iris Bassens, Rhune Bondue, Laura Melsens (libero)

Kwamen in: Lynn Bassens, Cléo De Coninck

Door een sterke prestatie tegen het eveneens ongeslagen Bevo staat Vlamvo momenteel alleen aan de leiding in de klassering. Aanvankelijk holde Vlamvo wat achter de feiten aan, maar dankzij veel opslagdruk en gevarieerd aanvalsspel vochten de bezoekers zich in de match en vanaf 17-18 kwam Vlamertinge niet meer in de problemen. In de tweede set was de foutenlast in het achterveld groter, terwijl de thuisploeg beter ging serveren, blokkeren en aanvallen. Een achterstand van 14-7 kon niet meer goedgemaakt worden. Dankzij een knappe spelverdeling van Ditte, een prima receptie en verdediging van Laura en een sterke Evyne aan het net, liep Vlamvo in de derde set vlot 1-7 uit. Toen ook nog Iris in het midden en Nina op de hoek aanvallend hun duivels ontbonden, haalde Vlamertinge zonder veel problemen de derde set binnen. Met goede opslagen kon Bevo in de vierde set nog aanklampen tot 9-9. Met de goed ingekomen Lynn en een sterke collectieve prestatie stelde Vlamvo vlug orde op zaken en haalde uiteindelijk vrij vlot de drie punten binnen. Zaterdag speelt Vlamvo B thuis tegen Diksmuide.