Setstanden: 25-21, 25-21, 25-20

Beloften: 0-3

Basis: Isabelle Cardoen, Hanne Moermans, Leen Corneillie, Maxine Deleu, Julie Demeulenaere, Bet Breyne, Emmelie Verfaille (libero)

Kwamen in: Sara Van Exem, Trude Debouck, Nelle Debouck, Chelsey Hugelier

Ondanks een moeilijk verwachte seizoensstart boekte Vlamvo zijn tweede zege op rij tegen een matig Brugge. De bezoekers kenden nochtans een blitsstart en kwamen onmiddellijk 0-4 voor. Vlamvo liet niet begaan en met een gevarieerde spelverdeling, waarbij zowel het midden als de hoeken volop aan hun trekken kwamen, liep Vlamvo vlot uit tot 18-11. De foutenlast bij de tegenstander lag daarbij ook hoog. Tot zij hun sterkste wapen, een zware opslagdruk, bovenhaalden en de thuisploeg zijn dipje kende in receptie. Brugge vocht terug tot 21-19. Het surplus aan gestalte en aanvalskracht bij Vlamertinge haalden uiteindelijk de doorslag. Tot 20-13 in de tweede set domineerde Vlamvo de bezoekers in alle spelonderdelen. Tot Brugge opnieuw zwaar uithaalde vanop de servicelijn en de Vlamertingse receptie aan het wankelen bracht. Toch hoefde Vlamvo niet echt zijn beste volleybal te spelen om opnieuw rustig de set binnen te halen. In de derde set hield de tegenstander gelijke tred tot 16-16, tot de veertienjarige Nelle Debouck met knap serveerwerk haar team wat meer ademruimte gaf. Toch gaf Brugge nog niet op en bij 20-20 kon alles opnieuw beginnen. Nu was het de dertienjarige Trude Debouck die met goede services, gecombineerd met een sterk blok en knap aanvalswerk aan het net, de match mocht uitserveren. Zaterdag trekt Vlamvo naar Ruiselede.