Setstanden: 25-20, 25-21, 25-20

Beloften : 2-1

Gestart: Iris Bassens, Lynn Bassens, Nina Bassens, Elina Delbeke, Aicha Delbaere, Evyne Saeremans, libero Cleo Deconinck

Kwam in: Delphine Melsens

Vlamvo kwam goed uit de startblokken. Zowel serverend, receptioneel als aanvallend kon vlamvo heel goed weerwerk bieden tegen de 3de uit het klassement. Vlamvo kon zelfs op voorsprong komen, maar door een heel goeie service van onze tegenstander moesten we toch de rol lossen. In set twee ging Vlamvo tot de eerst time-out goed mee maar ging dan receptioneel in de fout waardoor het de rol moest lossen. Niet te min kwam vlamvo hun dipje opnieuw te boven en door een goeie servicereeks van Iris kon Vlamvo een 6-13 achterstand ombuigen naar een 20-20. Jammer genoeg moesten we toch het onderspit delven. Set 3 is vergelijkbaar met set twee. Opnieuw door goeie service en aanvalskracht van de tegenstander een achterstand opgelopen tot 8-2 bij de eerst time-out. De motor van Vlamvo sloeg terug aan en door knap collectief spel en een goeie opslagdruk konden we opnieuw de kloof dichten. Van 19-13 ging het naar 19-22 waarbij Gullegem het efficiëntste werd en de set en bijgevolg ook de wedstrijd naar zich toe trok.

Vlamvo speelde een goeie wedstrijd waaruit we heel veel positieve punten konden onthouden. We hopen deze lijn te kunnen doortrekken in de volgende wedstrijden.