Setstanden: 25-21, 25-23, 21-25, 25-20

Beloften: 3-0

Basis: Sara Van Exem, Chelsey Hugelier, Leen Corneillie, Bet Breyne, Maxine Deleu, Julie Demeulenaere, Emmelie Verfaille (libero)

Kwamen in: Flore Vandepoele, Ann-Sophie Vandermarliere

De beloften gaven het voorbeeld en speelden hun sterkste voormatch van het seizoen. De hoofdmatch begon niet zo schitterend voor Vlamvo en een sterk spelend Dadizele liep vlot 5-10 uit. Op karakter vocht de thuisploeg terug en bij 15-15 stonden de bordjes in evenwicht. In een spannend vervolg slaagden de bezoekers er steeds in een klein kloofje uit te bouwen, tot een sterk spelende Maxine Deleu aan de servicelijn verscheen en in één ruk uitserveerde van 19-21 tot 25-21. Ook in de tweede set gaven beide teams elkaar geen duimbreed toe. Dankzij opnieuw een sterk serverende Maxine Deleu versierde Vlamertinge de eerste setbal en een fout van Dadizele maakte een einde aan deze spannende set. De derde set werd aanvankelijk ontsierd door veel opslagmissers aan de kant van de bezoekers en een te zwakke thuisreceptie en verdediging. Het was uiteindelijk Vlamvo dat voortdurend achter de feiten aanliep en, door een nog steeds geblesseerde Hanne Moermans en de licht geblesseerde Chelsey Hugelier, te weinig gestalte en aanvalskracht kon brengen tegen het gestalterijk blok en het surplus aan power van de tegenstander. Vlamertinge geraakte, zowel in het midden als vanop de hoeken, niet meer door het blok van Dadizele. Toen de bezoekers bovendien ook nog zwaar uithaalden vanop de servicelijn was de veer bij de thuisploeg snel gebroken. De vierde set begon helemaal in mineur voor Vlamvo en door het sterk serverend, blokkerend en aanvallend Dadizele keek Vlamertinge al snel tegen een 1-10 en 6-15 achterstand aan. Tot de inbreng van Ann-Sophie Vandermarliere, maar vooral een sterk spelende Flore Vandepoele, de kentering bracht. Onder impuls van de, zowel in het achterveld als aan het net, sterk presterende Flore sloop Vlamvo dichterbij en bij 17-17 kon alles opnieuw beginnen. Dadizele viel nu zowat stil, terwijl Vlamvo zijn tweede adem vond en de rest van de match, luid aangemoedigd door het talrijk opgekomen publiek, een haast foutloze prestatie neerzette. Deze moeizame zege was er vooral een van de enorme inzet en het sterk collectief van Vlamvo en deed daarom achteraf, voor zowel speelsters als publiek, dubbel zoveel deugd. Volgende zaterdag trekt Vlamvo voor een nieuwe uitdaging naar Wevelgem.